ESTI MESE FELNŐTT GYEREKEKNEK

Élmény is lehet az önismeret! Ezt tapasztalhatod meg ezeken a nyitott önismereti estéken is, ahol nemcsak leülhetsz egy jó társaságba, hanem elimdulsz magad felé, és azt hallod meg, amire szükséged van.  

MIRE SZÁMÍTS? HA ELJÖSSZ...

Az Esti mese felnőtt gyerekeknek egy nyitott önismereti este, melyen mese- és művészetterápiás eszközökkel teremtjük meg a nyugalom szigetét a város forgatagában.

"Szerettem volna egy olyan programsorozatot létrehozni, ahol feleleveníthetjük a gyermekkor önfeledt mesehallgatásainak légkörét, ugyanakkor - immár felnőttként - az önismereti utazás jó ízébe is belekóstolhatunk. Mindezt mindenki annyira, amennyire számára jól esik!"

/ Bohár-Kovács Janka, pszichológus, a programsorozat ötletgazdája és vezetője 

LEGKÖZELEBBI ALKALMAK

ZÖLD PÉTER

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam.

A MINDENTLÁTÓ KIRÁLYLEÁNY

Milyen lehet úgy élni, hogy az ember mindent lát? Jót és rosszat is a földön, és még annál is többet, teljes élességgel mindent lát a föld alatt is? Vajon, aki mindent lát, és már mindent látott, találhat-e méltó társat magának? Milyen áron adnak biztonságot, védekezési és felkészülési lehetőséget a fürkésző, éber tekintetek? Te szemlélője vagy aktív cselekvője lennél inkább az életednek?

Gárdonyi Géza szavait kölcsönözve "Más a nézés, meg más a látás. Nézni mindegyike tud. Látni nem. S bizony az utazók közül nem mindig az tér a tapasztalatok legtöbb kincsével haza, aki a távolból leghamarabb megmondta, hogy a toronyóra mennyi időt mutat, hanem sokszor az a vaksi útitárs, amelyik szemüveg nélkül még az ajtón is alig tud kimenni."

A mindent látó királylány erdélyi szász népmese által kínált ösvényt követve keressük a választ arra, mi is a különbség nézés és látás között. Mire elég a mindent látás képessége, s minek marad híján az, aki varázsablakai mögött tölti életét? Ha kíváncsi vagy saját vakfoltjaidra, szívesen mélyülnél önismeretedben, és szeretnél nagyobb tudatosságal jelen lenni a testedben, kapcsolataidban, s úgy általában az életben, akkor várunk szeretettel meseterápiás alkalmunkra!

Részvételi díj: 5.000 Ft / fő / alkalom

Dátum: 2022. április 11. (hétfő) 16:30-18:45

Helyszín: Aurum Életműhely (1093 Budapest, Közraktár u. 24.)

A csoport vezetői Dóczy Noémi, pszichológus, személyközpontú tanácsadó, Metamorphoses meseterapeuta-jelölt és Bohár-Kovács Janka pszichológus, Metamorphoses meseterapeuta-jelölt, és a Pécsi Tudományegyetem végzős művészetterapeuta hallgatója.

Részvételi szándékodat az alábbi adatok megadásával és a küldés gombra kattintva jelezheted. Az űrlap kitöltése még nem jelent biztos elköteleződést vagy fizetési kötelezettséget. Kérdés esetén bátran keress minket itt.