ALKOTÓ MŰHELY

AZ ALKOTÓ MŰHELY FOGLALKOZÁSAI ARRA TEREMTENEK LEHETŐSÉGET, HOGY ALKOSS, S EBBEN A FOLYAMATBAN MEGTALÁLD MAGAD, A STÍLUSOD, A "HANGOD", A SZÍNEID ÉS MINDAZT, AMI KIFEJEZ TÉGED.

A mese- és művészetterápiás eszköztár ötvözésével született meg ez a tér, melyben megtapasztalhatod, hogy a szavakon és beszélgetéseken túl mennyi minden más is segíthet önismereti felfedező utadon.

Az alkotó tevékenység jótékony, stresszoldó, elcsendesítő hatásai mellett megtapasztalhatod, milyen kincsek rejtőznek benned és a közösségben, ahol együtt vagyunk.

Legközelebbi tematikus alkalmak

A KERT

Kifejezetten pszichológus és mentálhigiénés szakembereket várunk "A kert" névre keresztelt alkalomra, melynek során egy örmény mese által kínált ösvény segítségével tehetünk sétát ki-ki a maga saját, belső kertjében. A Metamorphoses Meseterápia alkotó-fejlesztő foglalkozásainak keretrendszerének segítségével gondolkodhatunk közösen az "elég jó segítőségről", megtalálva vagy újra rálelve e gyönyörű hivatás alappilléreire. Várlak szeretettel, ha jól esne egy kis csend, friss levegő a hétköznapok poros fáradtságában.

A foglalkozás vezetője: Bohár-Kovács Janka, pszichológus

Időpont: 2021. szeptember 25. (szombat) 10:00-13:00

Részvételi díj: 12.000 Ft / fő (tartalmazza az anyagköltséget)

A KÚT

"A kút" szimbolikáját segítségül hívva ezen az alkalmon a belső erőforrásokkal dolgozunk és a reziliencia (lelki ellenállóképesség) fejlesztésének lehetőségeit járjuk körbe.

Az alkalom vezetője: Kovács Janka, pszichológus

Időpont: 2021. november 22. (hétfő) 17:00-21:00

Részvételi díj: 12.000 Ft / fő (tartalmazza az anyagköltséget is)