FELKELŐ NAP CSOPORT

Mese- és művészetterápiás elemeket ötvöző önismereti csoport érzelmi bántalmazást átéltek számára

A csoportfolyamat fő fókusza a rejtett bántalmazásból való felépülés támogatása, így olyan felnőtt jelentkezőket várunk, akik párkapcsolatukban, családi, baráti, munkahelyi vagy egyházi közegben érzelmi bántalmazásnak voltak kitéve életük egy bizonyos szakaszában. A csoportalkalmak során olyan témákat járunk körbe, mint az asszertivitás, határhúzás, érzelmi egyensúly, énerő és reziliencia. Az alkalmazott technikák nonverbalitáson alapulnak, tehát direkt beszélgetés és a személyes történetek megosztása helyett szimbólumokkal, képekkel és mesékkel dolgozunk, valamint segítségül hívjuk az alkotó folyamatban és relaxációs technikákban rejlő lehetőségeket, melyek jótékonyan támogatják lelki egészségünket.

A révételhez nem szükséges művészi beállítottság vagy kifejezett kézügyesség. Olyan technikákat alkalmazunk, melyeket bármely laikus is könnyedén tud kezelni.

Helyszín: Aurum Életműhely (1093 Budapest, Közraktár utca 24.)

Időpontok: várhatóan 2022. szeptemberétől. A csoporttagoktól elvárás mind a hat alkalmon való részvétel vállalása.

Részvételi díj: 8000 Ft / fő / alkalom (tartalmazza az anyagköltséget is)

A csoport vezetője Bohár-Kovács Janka pszichológus, művészetterapeuta, szupervíziós fázisban lévő Metamorphoses meseterapeuta növendék

Jelentkezéshez kérjük, hogy töltsd ki az alábbi mezőket és kattints a Küldés gombra. Kérdés esetén bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!