FELKELŐ NAP CSOPORT

Mese- és művészetterápiás elemeket ötvöző önismereti csoport indul 2022 januárjában érzelmi bántalmazást átéltek számára

A csoportfolyamat fő fókusza a rejtett bántalmazásból való felépülés támogatása, így olyan felnőtt jelentkezőket várunk, akik párkapcsolatukban, családi, baráti, munkahelyi vagy egyházi közegben érzelmi bántalmazásnak voltak kitéve életük egy bizonyos szakaszában. A csoportalkalmak során olyan témákat járunk körbe, mint az asszertivitás, határhúzás, érzelmi egyensúly, énerő és reziliencia. Az alkalmazott technikák nonverbalitáson alapulnak, tehát direkt beszélgetés és a személyes történetek megosztása helyett szimbólumokkal, képekkel és mesékkel dolgozunk, valamint segítségül hívjuk az alkotó folyamatban és relaxációs technikákban rejlő lehetőségeket, melyek jótékonyan támogatják lelki egészségünket.

A révételhez nem szükséges művészi beállítottság vagy kifejezett kézügyesség. Olyan technikákat alkalmazunk, melyeket bármely laikus is könnyedén tud kezelni.

A csoportalkalmak hétfőnként 17:00-19:45 között lesznek január 10-től kezdődően hat héten át.

Dátumok: 2022. január 10., 17., 24., 31., február 7. és 14.

Helyszín: Aurum Életműhely (1093 Budapest, Közraktár utca 24.)

A csoport vezetője Bohár-Kovács Janka pszichológus, szupervíziós fázisban lévő Metamorphoses meseterapeuta-jelölt, és a Pécsi Tudományegyetem végzős művészetterapeuta hallgatója. 

A részvétel ingyenes. A csoporttagoktól elvárás mind a hat alkalmon való részvétel vállalása és hozzájárulásuk ahhoz, hogy a csoportalkalmakról összegző jellegű beszámoló készül, melyet a csoportvezető tanulmányai során felhasználhat a titoktartás és a résztvevők személyes adatainak védelmével. 

Jelentkezéshez kérjük, hogy töltsd ki az alábbi mezőket és kattints a Küldés gombra. Kérdés esetén bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!