BERECZKI BORÓKA

Manikűrös és körömdizájner 

Bereczki Boróka

Manikűrös és körömdizájner 

"Számomra fontos, hogy mindenki mosolyogva távozzon tőlem, és a körmök ne csak szépek, hanem praktikusak és kényelmesek is legyenek a mindennapi életben."

Miért érdemes hozzám, mint műkörmöshöz járni? Az első és legfontosabb ok, hogy az ápolt kezek fokozzák az önbizalmunkat és az önértékelésünket. Amikor az ember elégedett a körmeivel, magabiztosabbnak érzi magát mindennapi tevékenységei során, és ez átragad más területekre is az életében. Amikor ellátogatsz hozzám, azzal időt szánsz magadra, ami fontos a mentális jólét szempontjából is.

A körmeink gondozása olyan kis luxus, amit mindenki megérdemel.

Én hobbiként szerettem meg a körmözést, majd ez odáig vezetett, hogy jelenleg az egyetem mellett a szakmámmá vált. Mindig is szerettem tanulni, a körmözéssel kapcsolatban is folyamatosan fejlesztem magam, továbbképzésekre járok és igyekszem a lehető legjobban végezni a munkám.

Minden vendégem számára személyre szabott szakmai javaslatokat adok a hozzájuk illő formáról, színről, valamint az életvitelükhöz leginkább passzoló hosszúságról és stílusról. 

Bár szeretek bonyolultabb és díszítettebb műkörmöket készíteni, hiszem, hogy az egyszerűségben is rejlik a szépség. Éppen ezért örömmel készítek egyszerű, letisztult körmöket is azok számára, akikhez ez az stílus áll közelebb. Ugyanakkor a szenvedélyem és a kreativitásom a díszítésekben élem meg igazán, és mindig törekszem arra, hogy egyedi körmöket alkossak, amelyek kiemelik minden vendégem egyéniségét és stílusát.

Remélem, hogy hamarosan veled is találkozhatok, és együtt alkothatunk valami igazán különlegeset a körmeidre!

Bejelentkezés:

Instagram: @bereczkiboro_nail.art

Facebook: Bereczki Boróka

Email: bereczkiboro@gmail.com

Referenciák