GULYÁS ÁGNES

Coach, mediátor, csoportfacilitátor, teamcoach

Hiszem azt, hogy az élet szép. Sokszor nem jó, de ezzel együtt is lehet szép. Nem tagadva életünk nehéz időszakait, veszteségeit, fájdalmait, hiszem azt is, hogy a szépség megtalálásáért mi magunk vagyunk felelősek. A Teremtőnktől kapott szabad akaratunkat használhatjuk arra, hogy különböző élethelyzeteinkben - tűnjenek bár nehéznek vagy épp kilátástalannak – a remény mellett döntsünk, és ezt cselekvésbe fordítsuk. 

Coachként és mediátorként is a "lehet másképp, lehet jobban élni" gondolatiságba hívlak.

Coachként abban tudok segíteni, hogy elköteleződj önmagad, saját jelened és jövőd mellett. Segítek, hogy megtaláld céljaidat, és az azokhoz vezető utat, a benned rejlő bátorságot, hogy meghozhasd a döntéseidet és elvégezd a munkát, ami rád vár.

Mediátorként akkor várlak, ha konfliktusaid, kapcsolati elakadásaid rendezéséhez a békés utat választanád;, ha a nyertes-nyertes eredménnyel záruló helyzetekben érzed jól magad, és ha szeretnél ehhez szakértői segítséget igénybe venni.

A coaching szakma napjainkban még kevéssé pontosan definiált terület. Coachként, és mediátorként is sokan, sokféle háttérrel és képzettséggel tevékenykedünk, így fontosnak tartom a segítői létem erőforrásainak azonosítását. Szakmai fejlődésemet nem csupán a szemléletmódomat formáló képzések, tanfolyamok, de az Aurum csapatában megélhető szakmai műhelymunka, valamint rendszeres szupervízió is segíti. Mivel coachinggal először ügyfélként, vezetői szerepemben találkoztam, ezért a vezetői lét speciális kérdéseit, a kiégésből való kilábalást, a vezetői magányból fakakadó nehézségekkel való küzdelmeket személyesen is jól ismerem, ezen helyzeteim tanulságait a vezetői coaching folyamatod részévé tudom tenni. 

Mediátori tevékenységemhez is erőforrásként használom a majd két évtizednyi peres jogi munkám tapasztalatait, ahol a konfliktusok kezelésének különféle megközelítésmódjai mindig is a munkám részét képezték.

Szeretek csapatban dolgozni, így mindig örömmel fogok neki egy-egy megbízásnak csoportfacilitátor vagy teamcoach minőségemben is.


VÉGZETTSÉGEIM

Szegedi Tudományegyetem Állam - és Jogtudományi Kar, Szeged
jogász, 2005; jogi szakvizsga 2009

Lemma Coaching Akkreditált Coach Képzés, Budapest
rendszerszemléletű coaching tanácsadó, 2019

Szegedi Tudományegyetem, Állam - és Jogtudományi Kar, Szeged
általános - és igazságügyi mediátor, 2021

Lemma Coaching Akkreditált Coach Képzés
csoportfacilitátor és teamcoach, 2023.