KÖRVONALAIM

Meseterápiás csoport a testudatosság jegyében

Hogyan érzed magad a bőrödben? Felismered a tested jelzéseit? Milyen határokat lenne érdemes kijelölni önmagad támogatása és védelme érdekében?

Dr. Máté Gábor A test lázadása című könyve inspirálta meseterápiás csoport alkalmain a belső határvonalak feltérképezése a célunk a testtudatosság erősítésével. Saját határaink tiszteletben tartása nem könnyű feladat és sokszor nem is ismerjük őket, de a mesék segítségünkre lesznek abban, hogy a fenti kérdések személyes tartalommal töltődjenek meg, a gyógyulás hét lépésének kulcsfogalmai - az elfogadás, tudatosság, harag, autonómia, kötődés, önérvényesítés és megerősítés - pedig belső tapasztalattá formálódhassanak.

Várunk téged szeretettel, ha: 

  • érdeklődsz a meseterápia iránt, 
  • ha szeretnéd tudatosabban megélni a belső észleléseidet és lelkiállapotaidat,
  • ha kíváncsi vagy az egészséges haragodra, 
  • ha nehezen mondasz nemet,

hogy együtt induljunk erre a különleges felfedezőútra, ahol mesehősök kalauzolnak majd minket hegyeken és völgyeken át, porlepte és járatlan utakon, oda, hol a madár sem jár.

Az egymásra épülő nyolc csoportalkalom 2022. március 21-étől indul hétfő délutánonként. A jelentkezőktől elvárás mind a nyolc alkalmon való részvétel vállalása.

Időpontok: szervezés alatt

Helyszín: Aurum Életműhely (1093 Budapest, Közraktár utca 24.)

Részvételi díj: 5.000 Ft / fő / alkalom

A csoport vezetői Dóczy Noémi, pszichológus, személyközpontú tanácsadó, Metamorphoses meseterapeuta-jelölt és Bohár-Kovács Janka pszichológus, Metamorphoses meseterapeuta-jelölt, és a Pécsi Tudományegyetem végzős művészetterapeuta hallgatója. 

Részvételi szándékodat az alábbi adatok megadásával és a küldés gombra kattintva jelezheted. Az űrlap kitöltése még nem jelent biztos elköteleződést vagy fizetési kötelezettséget. Kérdés esetén bátran keress minket itt