MESETERÁPIÁS WORKSHOPOK

Nyitott önismereti alkalmak a testtudatosság és belső egyensúly jegyében

A MINDENTLÁTÓ KIRÁLYLEÁNY

Milyen lehet úgy élni, hogy az ember mindent lát? Jót és rosszat is a földön, és még annál is többet, teljes élességgel mindent lát a föld alatt is? Vajon, aki mindent lát, és már mindent látott, találhat-e méltó társat magának? Milyen áron adnak biztonságot, védekezési és felkészülési lehetőséget a fürkésző, éber tekintetek? Te szemlélője vagy aktív cselekvője lennél inkább az életednek?

Gárdonyi Géza szavait kölcsönözve "Más a nézés, meg más a látás. Nézni mindegyike tud. Látni nem. S bizony az utazók közül nem mindig az tér a tapasztalatok legtöbb kincsével haza, aki a távolból leghamarabb megmondta, hogy a toronyóra mennyi időt mutat, hanem sokszor az a vaksi útitárs, amelyik szemüveg nélkül még az ajtón is alig tud kimenni."

A mindent látó királylány erdélyi szász népmese által kínált ösvényt követve keressük a választ arra, mi is a különbség nézés és látás között. Mire elég a mindent látás képessége, s minek marad híján az, aki varázsablakai mögött tölti életét? Ha kíváncsi vagy saját vakfoltjaidra, szívesen mélyülnél önismeretedben, és szeretnél nagyobb tudatosságal jelen lenni a testedben, kapcsolataidban, s úgy általában az életben, akkor várunk szeretettel meseterápiás alkalmunkra!

Részvételi díj: 5.000 Ft / fő / alkalom (érvényes diákigazolvánnyal 4500 FT / fő)

Dátum: 2022. április 11. (hétfő) 18:00-20:15

Helyszín: Aurum Életműhely (1093 Budapest, Közraktár u. 24.)

A csoport vezetői Dóczy Noémi, pszichológus, személyközpontú tanácsadó, Metamorphoses meseterapeuta-jelölt és Bohár-Kovács Janka pszichológus, Metamorphoses meseterapeuta-jelölt, és a Pécsi Tudományegyetem végzős művészetterapeuta hallgatója.

Részvételi szándékodat az alábbi adatok megadásával és a küldés gombra kattintva jelezheted. Az űrlap kitöltése még nem jelent biztos elköteleződést vagy fizetési kötelezettséget. Kérdés esetén bátran keress minket itt.