NÉZZ BE HOZZÁNK!

VISSZAJELZÉSEK

"Az út során lépésről lépésre ismerem meg mintáimat, működéseimet. Ennek köszönhetően egyre nagyobb megértéssel tudok magam felé fordulni. Megtanulok hátralépni egy-egy helyzetben és felismerni azokat a szempontokat, amik előrevisznek." 

 Réka (28)

"Váratlanul ért tavaly életem első lumbágója ami egy csapásra átszervezte a teljes nyaramat. hónapokon át dolgoztunk először rövid - majd hosszútávú megoldáson, de megérte! az idei nyarat fájdalomtól mentesen, egészségesen töltöttem." 

Gergely (31)

"Kívülről egy jól funkcionáló felnőtt voltam, de belül valami nem volt rendben. Kisgyerekes anyaként arra jutottam, hogy nem szeretném a gyerekeim gyerekkorát tönkretenni, mert én nem vagyok jól. Fél évet dolgoztunk együtt, ami alatt rengeteget fejlődtem. Pozitívan változott a múltamhoz és a jelenemhez való hozzáállásom. Azóta is vannak nehezebb időszakok az életemben, de van kapaszkodóm, megtanultam, hogy mi az, ami segít a mélypontokon."

Kriszti (30)

"Fontos volt, hogy olyan szakemberekhez kerüljünk, akik számára szintén fontos a hit, kereszténység, ez segített a bizalom kialakulásában. A családterápia közben a kislányom betegsége teljesen megszűnt. Több, mint fél éve zárult le a terápia, és azóta sem jelentkezett." 

Andrea (44) 

"Nem a cél, hanem maga az út a lényeg" szokták mondani. Mégis, mint mindenki, konkrét céllal a szemem előtt indultam el. Ez a cél kint volt, kifelé mutatott. Mégis itt vagyok bent, egyre beljebb. A célt már elengedtem. Most dolgozom, hogy az út céllá váljon, és belső megbékélést adjon, bárhová is vezet." 

 Bence (29)

"Megállni, csendben lenni, meghallani önMAGamat - ez sokszor nehéz és félelmetes folyamat. Az Aurumban szeretettel, türelemmel és bölcsességgel kísért a segítőm, azon az úton, ahol elkezdődött bennem a gyógyulás. Megtanultam, hogy a határok sokszor engem védenek, hogy a felelősség teher helyett lehet öröm, és hogy a sebeink az idő múlásával és kitartó munkával féltve őrzött kincsekké formálódhatnak át." 

Kata (24)

"Töprengek csak... Mit írhatnék, hiszen annyi mindent köszönhetek az alkalmainknak. Elbeszélés nem lehet, négy sorban pedig vajmi kevés az összefoglaló. Az, hogy a bizonyos szituációkban előjövő szorongásaim drasztikus mértékben csökkentek, csak egy dolog... Hogy türelmesen együtt megnéztük és ráébredtünk, hogyan és miként váltam azzá, aki ma vagyok, az pedig egy már-már számomra mesebeli történet. De az, hogy mindezt egy ennyire humánus, szeretetét, bizalmát és figyelmét feltétlenül odaadó, szakmailag vérprofi nagy N betűs Nő tette Értem, azért nem csak Neki, de Istennek is hálával tartozom! Két szó jut eszembe egyszerre, hála és köszönet! " 

Attila (31)

"Életem azon szakaszában találtam rá az Aurumra, amikor úgy éreztem magam, akit sarokba szorítottak és képtelen megfordulni és meglátni a valóságot. Közel másfél év munkája, hogy most már egy felszabadult életet élek, és vidáman nézek a holnap elé. Habár nehéz egyik pillanatról a másikra azt a sok fájdalmat, korlátot, félelmet letenni, de sok segítséget kaptam abban, hogy ne várjak el magamtól lehetetlent és igenis figyelembe vehetem a saját vágyaimat . Ezért a megtapasztalásért és támaszért örökké hálás leszek. "

Viola (31)

,,A konzultáció során felszínre kerültek olyan sérelmek, amik miat harag tombolt bennem. Ahogy ezeket átdolgozzuk. azt veszem észre magamon, hogy egyre kevésbé érzek késztetést robanni egy-egy konfliktus helyzetben." 

Ferenc (37)

"Rengeteg segítséget kaptam, hogy jobban megismerjem Önmagam és visszataláljak a bennem rejlő magabiztos Nő-höz."

Lilla (29)


*Az itt olvasható visszajelzéseket a kliensek tudtával és beleegyezésével osztjuk meg.