PETROVICS SÁNDOR

ILM terapeuta, ILM párterapeuta 

Úgy látom, a valóság mintákból tevődik össze, melyek legelemebbike a mozgás - a létezés eredete és célja. A test közös örökségünk, amin keresztül bekapcsolódunk az élet nagy táncába. Ezért a test nem probléma, hanem lehetőség a kapcsolódásra és a helyreállításra.

Újszülöttként az érintés az életben maradás, kapcsolódás, növekedés elsődleges forrása. Az Ilan Lev Módszer a ringatáson keresztül kapcsol össze az eredeti életterünkkel, ami a víz. Így a verbalitáson túl fizikailag oldja a stresszt, fejezi be a traumatizálódáskor félbeszakadt mozdulatsorokat, hoz közel ismét az elidegenített részeinkhez, és tanít a kontroll szándékos elvesztésének gyógyító erejéről.

A biztonságos maszkulin tér és az ítéletmentes közeg lehetőséget ad, hogy a vendég teste elkezdjen beszélni. Mozgatáson keresztül felébresztve a test ősi, alkalmazkodni képes, gyermeki és játékos bölcsességét, életerő energia szabadul fel. A valódi kérdések és válaszok az "agy" és "külvilág" helyett lentről-felfele, bentről-kifele kezdenek érkezni.

Egyéni és páros foglalkozásokra is van lehetőség.

Párkapcsolatok, házasságok esetében az Ilan Lev Módszer alapjait egymáson tanulják a résztvevők. Amíg megtanulják rábízni magukat egymásra: adni és elfogadni. Így a gyöngédség és figyelem teret enged a valódi intimitásnak.


SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ

Budapest Kortárstánc Főiskolán végeztem 2012-ben. Izraelbe költözésem után Vertigo Dance Company-val dolgoztam, ahol időközben megszereztem az Ilan Lev Method (ILM) diplomámat 2018-ban, Tel-Aviv-ban. Jelenleg én vagyok az egyetlen ILM kezelő Magyarországon. Heti rendszerességgel tanítok profikat és amatőröket is. Az órám neve: 3i, azaz 'Israel Inspired Improvisations', aminek fókuszában a test és a hétvége megünneplése áll a fantáziánk segítségével.