SZOLGÁLTATÁSAINK

Az életműhely holisztikus és integrált megközelítéssel segít tovább fejlődni, kiteljesedni és felkészülni a kihívásokra. A valódi gyógyuláshoz és változáshoz elengedhetetlen lényünk összes részének bevonása. Szolgáltatásaink sokszínűsége lehetőséget teremt arra, hogy szakembereinkkel közösen kiválaszthasd a neked leginkább megfelelő módszereket és formákat.

Pszichológiai konzultáció

A gyermekkorunkban, vagy később minket ért traumák, az érzelmeink és akaratunk világa, a kapcsolatainkban vállalt szerepeink mentén felvetődő kérdéseink, magánéleti vagy munkahelyi viselkedésünkben kulcsszerepet játszó képességek fejlesztésének igénye mind olyan területek, melyeken támogatást kapsz pszichológus szakembereinktől. 

Gyermekpszichológia

Legyen szó elakadásról, beilleszkedési nehézségekről, új családtag érkezéséről, családot érintő hirtelen változásokról, veszteség élményről vagy akár viselkedéses problémákról. Ilyenkor támogató hatású lehet egy külső személy jelenléte, akivel meg lehet osztani a gondokat, és aki egy darabon kíséri a szülőt és gyermekét.   

Pár- és családterápia

A pár- vagy családterápiás alkalmakon két szakember segít nektek a megfogalmazott célok elérésében, vagy egy konfliktusos helyzet, terület megoldásában. Egy alkalom általában 90 percet vesz igénybe. Ezek lehetnek egyszeri vagy ismétlődő párterápiás vagy családterápiás konzultációk.

Coaching

A coach szerepe a folyamatban, hogy közösen az önismeretedet mélyítse, feltárja és tudatosítsa erőforrásaidat, gondolkodásodat, rugalmasságodat szélesítse, kitárja a lehetőségeidet, cselekvésre buzdítson, így az ideiglenesen megrekedt, vagy a már működő dolgaidat még jobbá tudjad tenni személyes vagy szakmai életedben. 

Pályaválasztási tanácsadás

Ha gondolkozol, hogy menj vagy maradj egy munkahelyen, vagy felmerül benned a pályaváltás kérdése, keresed, hogy miben tudnál a leginkább kiteljesedni, próbálod megtervezni előre az életed e területét, amennyire lehet, akkor szeretettel várunk, és segítünk ezekben a kérdésekben elindulni, továbbhaladni.  

Mentálhigiénés tanácsadás

A mentálhigiéné élménye: együtt lenni őszintén, bizalomban, szabadon a lelki egészségedért. Meghallgatás és figyelem mellett az, hogy fontos vagy, őszinte és elfogadó térben jelenik meg. A belső önmagadhoz való bátor szembenézést követi a külső bátorságod, az az önfelvállalás, az a transzparencia, amelyben az önazonosságod születik vagy érik be. 

Gyógytorna

A gyógytorna a mozgás terápiás céllal való alkalmazása a fizikális fájdalmak megszüntetésére, melynek hatására ízületeink felszabadulnak a mozgásra, izmaink megerősödnek, állóképességünk javul, végeredményképpen a mindennapi fizikális megterheléseket könnyebben vesszük, és jól érezzük magunkat a bőrünkben.   

Craniosacralis kezelés

A kezelés során finom érintésekkel segítjük a testet és az idegrendszert egy mély relaxált állapotba jutni, ahol a gyógyulási folyamatok a legmélyebb szinten valósulhatnak meg. A testi- és érzelmi blokkok, traumák oldódása egymástól elválaszthatatlanul történik ebben a folyamatban.

Dietetikai tanácsadás

A konzultáción segítséget kaphatsz a szükségleteidnek megfelelő, egészséges étrend kialakításához. Megtudhatod, milyen élelmiszerekből érdemes felépíteni az étrendedet a maximális egészség elérése, és a betegségek megelőzése érdekében.  

TUDTAD HOGY NÁLUNK AJÁNDÉKUTALVÁNYT IS VÁSÁROLHATSZ?

Az egészség a legjobb ajándék. Ha szeretnél te is meglepni valakit egy ajándékutalvánnyal, ami felhasználható az Életműhelyben található bármelyik szolgáltatásra, akkor keress minket személyesen az Aurumban vagy a megadott elérhetőségek valamelyikén, és személyre szabott ajándékutalványt készítünk neked!