SZOLGÁLTATÁSAINK

A valódi gyógyuláshoz és változáshoz elengedhetetlen lényünk összes részének bevonása. Szolgáltatásaink sokszínűsége lehetőséget teremt arra, hogy szakembereinkkel közösen kiválaszthasd a neked leginkább megfelelő módszereket és formákat.

Pszichológiai konzultáció

A gyermekkorunkban, vagy később minket ért traumák, az érzelmeink és akaratunk világa, a kapcsolatainkban vállalt szerepeink mentén felvetődő kérdéseink, magánéleti vagy munkahelyi viselkedésünkben kulcsszerepet játszó képességek fejlesztésének igénye mind olyan területek, melyeken támogatást kapsz pszichológus szakembereinktől. 

Gyermekpszichológia

Legyen szó elakadásról, beilleszkedési nehézségekről, új családtag érkezéséről, családot érintő hirtelen változásokról, veszteség élményről vagy akár viselkedéses problémákról. Ilyenkor támogató hatású lehet egy külső személy jelenléte, akivel meg lehet osztani a gondokat, és aki egy darabon kíséri a szülőt és gyermekét.   

Pár- és családterápia

A pár- vagy családterápiás alkalmakon két szakember segít nektek a megfogalmazott célok elérésében, vagy egy konfliktusos helyzet, terület megoldásában. Egy alkalom általában 90 percet vesz igénybe. Ezek lehetnek egyszeri vagy ismétlődő párterápiás vagy családterápiás konzultációk.

Meseterápia

Számos mese rejt hasznos megküzdési stratégiát, jó tanácsokat az élet kihívásaihoz, de tükörként is szolgálnak, hogy aki elég bátor ahhoz, hogy beléjük tekintsen, eljusson az igazán jó önismereti kérdésekig. Meseterápiás folyamatot egyéni formában is kérhetsz, emellet folyamatosan szervezünk csoportos alkalmakat is az érdeklődők számára.

Művészetterápia

Az egyéni vagy csoportos formában zajló alkalmakon az alkotó és kreatív tevékenységek jótékony hatásait hívjuk segítségül a fizikai, mentális, emocionális, kapcsolati vagy akár spirituális jóllét javítására. A részvételhez nem szükséges művészi beállítottság, olyan technikákat alkalmazunk, melyeket bármely laikus is könnyedén tud kezelni.

Coaching

A coach szerepe a folyamatban, hogy közösen az önismeretedet mélyítse, feltárja és tudatosítsa erőforrásaidat, gondolkodásodat, rugalmasságodat szélesítse, kitárja a lehetőségeidet, cselekvésre buzdítson, így az ideiglenesen megrekedt, vagy a már működő dolgaidat még jobbá tudjad tenni személyes vagy szakmai életedben. 

Pályaválasztási tanácsadás

Ha gondolkozol, hogy menj vagy maradj egy munkahelyen, vagy felmerül benned a pályaváltás kérdése, keresed, hogy miben tudnál a leginkább kiteljesedni, próbálod megtervezni előre az életed e területét, amennyire lehet, akkor szeretettel várunk, és segítünk ezekben a kérdésekben elindulni, továbbhaladni.  

Mentálhigiénés tanácsadás

A mentálhigiéné élménye: együtt lenni őszintén, bizalomban, szabadon a lelki egészségedért. Meghallgatás és figyelem mellett az, hogy fontos vagy, őszinte és elfogadó térben jelenik meg. A belső önmagadhoz való bátor szembenézést követi a külső bátorságod, az az önfelvállalás, az a transzparencia, amelyben az önazonosságod születik vagy érik be. 

Mediáció

Ha a nyertes-nyertes eredménnyel záruló helyzetekben érzed jól magad és konfliktusaid, kapcsolati elakadásaid rendezéséhez a békés utat választanád, de szükséged lenne szakértői segítségre ebben, akkor keresd bátran két évtizednyi peres jogi háttérrel rendelkező mediátorunkat.

Gyógytorna

A gyógytorna a mozgás terápiás céllal való alkalmazása a fizikális fájdalmak megszüntetésére, melynek hatására ízületeink felszabadulnak a mozgásra, izmaink megerősödnek, állóképességünk javul, végeredményképpen a mindennapi fizikális megterheléseket könnyebben vesszük, és jól érezzük magunkat a bőrünkben.   

Craniosacralis kezelés

A kezelés során finom érintésekkel segítjük a testet és az idegrendszert egy mély relaxált állapotba jutni, ahol a gyógyulási folyamatok a legmélyebb szinten valósulhatnak meg. A testi- és érzelmi blokkok, traumák oldódása egymástól elválaszthatatlanul történik ebben a folyamatban.

ILM terápia

Újszülöttként az érintés az életben maradás, kapcsolódás, növekedés elsődleges forrása. Az Ilan Lev Módszer a ringatáson keresztül kapcsol össze az eredeti életterünkkel, ami a víz. Így a verbalitáson túl fizikailag oldja a stresszt, fejezi be a traumatizálódáskor félbeszakadt mozdulatsorokat, hoz közel ismét az elidegenített részeinkhez, és tanít a kontroll szándékos elvesztésének gyógyító erejéről. 

2023 őszétől Életműhelyünk ad otthont a Vintage Natúr Kozmetikának is! Lőrincz Ágnes testet és lelket egyaránt feltöltő kezeléseiről ide kattintva olvashatsz részleteket:

TUDTAD HOGY NÁLUNK AJÁNDÉKUTALVÁNYT IS VÁSÁROLHATSZ?

Az egészség a legjobb ajándék. Ha szeretnél te is meglepni valakit egy ajándékutalvánnyal, ami felhasználható az Életműhely meghatározott szolgáltatásaira, akkor keress minket személyesen az Aurumban vagy a megadott elérhetőségek valamelyikén, és személyre szabott ajándékutalványt készítünk neked!

A következő szolgáltatásokra tudsz ajándékutalványt vásárolni: