Ablonczy Judit

Gyógytornász, manuálterapeuta

Mióta a főiskolán elkezdtünk anatómiát tanulni, engem lenyűgöz a szervezetünk. Szeretek az emberi testtel dolgozni, megkeresni az elakadásokat, letapadásokat, a panaszok hátterét. Szeretek mozogni, mozgásra tanítani, a szervezet lüktetését megértetni, elfogadtatni. Közben beszélgetni a hozzám érkezőkkel, együtt felgöngyölíteni, honnan ered a probléma, mit tehetünk közösen a megoldásért.

Közben született 3 kisfiam, így a terhesség és az otthon töltött csecsemős időszak által megtapasztaltam a test fáradtságát, kimerülését is. Mivel szeretek mozogni, a fizikális nehézségeken mindig sikerült ilyen módon felülkerekednem, de számos esetben kértem én is kolléga segítségét, mert kellett a külső kéz is a regenerálódáshoz.

Megerősítő a magam példáján megtanulva, hogy a mozgás nem csak kikapcsol, felfrissít, hanem gyógyít is. Lényegében bármilyen mozgás, de nagyon fontos, hogy élvezd. Találd meg a hozzád legjobban illőt, ami örömmel tölt el és a lehetőségeidhez mérten könnyen beilleszthető a napi/heti rutinodba. És ha mindez nem elég, mert annyira fáj, annyira nehéz, akkor szeretettel várlak, hogy segítselek továbblépni, indítsuk be a test öngyógyító folyamatait együtt.


SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉSEIM

Oriolus-Med: Baba visceral képzés - 2024

Energentle Manuálterápia: Az egész test multidimenzionális megközelítése - 2024

Energentle Manuálterápia: Integrált testvizsgálat és diagnózis alkotás - 2023

Physio-vit: Craniomandibuláris Terápia I. - 2017

Physio-vit: Typaldos Módszer I. - 2015

Holisztikus Medicina Alapítvány: Manuális medicina elméleti és gyakorlati képzése 1-8. - 2012-2014

Physio-vit: Kineziotape Alapképzés - 2011

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Gyógytornász BSc - 2006-2011