MIBEN SEGÍTÜNK

Személyes fejlődés, önismeret

Mindannyiunk életében vannak olyan szakaszok, amikor érdemes új utakat keresnünk a fejlődéshez vagy továbblépéshez, amikor szükségünk van valakire, aki objektíven mellettünk áll, meghallgat, együtt érez és szakszerűen támogat. Az Életműhelyt éppen azért hoztuk létre, hogy legyen, aki ilyenkor melléd szegődik, és kísér az utadon, ameddig szükséged van rá.

Fizikai panaszok, testi egészség

Előfordulhat, hogy egy ismert vagy ismeretlen eredetű fizikai fájdalom, tünet, vagy a testünkkel kapcsolatos fokozott szorongások megjelenése az addigi életminőségünk romlásához vezet. Ilyenkor nagyon sokat jelenthet egy-egy szakember, aki segít megállapítani a konkrét problémát és a megoldáshoz vezető lépéseket.

Életpálya

Pontosan meghatározott, konkrét célok nélkül könnyű elveszni a mindennapok kavalkádjában. Szerencsésnek érezhetjük magunkat, hiszen korunkban a mindannyiunkban ott rejlő kiteljesedési vágy elfogadottá vált a megfelelő hivatás és a karriertervezés területén is. Az Életműhelyben életkorodnak megfelelő segítséget kaphatsz a számodra aktuális kérdésekben.

Társas kapcsolatok

Különböző emberi kapcsolatokban élni igazi ajándék és lehetőség, de ugyanakkor nagy felelősséget és sok kihívást is jelent. Természetes, hogy a kezelhetetlenné váló konfliktusok, a kapcsolatok megromlása vagy a szerettek elvesztése nagy terhet jelent. Ha te is ilyen problémában vagy érintett, akkor tudnod kell, nem kell örökké rossz érzésekkel élned a napjaidat.