PARTI BENEDEK

Pszichológus

Ismerős az érzés, hogy összecsapnak a hullámok a fejed felett? Hiába próbálsz feloldani egy konfliktust, mégsem jársz sikerrel? Elvégeztél egy ígéretes szakot, mégsem tudod hovatovább? Hiába tűzöl ki magad elé célokat, nem tudod őket megvalósítani? Ugyanazokat a köröket futjátok a pároddal, és nincs megoldás a problémátokra? Belefásultál a hétköznapokba? Változni szeretnél, de úgy érzed, hogy képtelen vagy rá? 

A problémáink javarészét korábbi életszakaszunkban adekvát és hatékony megoldási stratégiák okozzák, amelyek jelen élethelyzetünkben már nem működnek, így csak fölösleges szenvedéshez vezetnek. Az igazság az, hogy lehet fölösleges szenvedés nélkül élni az életet. Azt gondolom, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy az életét ne a félelem, szégyen, és bűntudat irányítsa.

Parti Benedek vagyok, pszichológus. Az a hivatásom, hogy ilyen és hasonló kérdésekkel érkező embereknek segítsek hatékony stratégiát kidolgozni a kihívást jelentő élethelyzeteik megoldására. Függetlenül attól, hogy fiatal vagy, vagy életed nagy részét már leélted esetleg, itt vagyok, hogy segítsek kitalálni, mire van szükséged a továbblépéshez, egy értékteremtő élet felépítéséhez, amelyet valóban önazonosnak érzel.


VÉGZETTSÉGEIM

Károli Gáspár Református Egyetem, Budapest, Magyarország | 2022
M.A. Okleveles pszichológus

Károli Gáspár Református Egyetem, Budapest, Magyarország | 2020
B.A. Viselkedéselemző pszichológus

Károli Gáspár Református Egyetem, Budapest, Magyarország | 2017
B.A. Néderlandisztika

SZAKMAI KÉPZÉSEK

Positive Psychology-Barbara Fredrickson | 2021-től folyamatban
CBT Cognitive Behavior Life Coach-Transformation Academy 

SZAKMAI TAPASZTALATOK

Vakok Állami Intézete-pszichológus 2021-től jelenleg

Vallás és Pszichológia kerekasztal beszélgetések-szervező 2019-től

KAPSZLI-csapattag 2019-2020